Contact

PROFESSIONEEL
Uyttewaal, sinds jaar & dag in de schappen van de betere horeca-groothandels

Al vele decennia vertrouwen horeca en grootkeuken op de bekende kwaliteit augurken, uitjes en salades van Uyttewaal. Met een breed assortiment, verschillende formaten en diverse snijvarianten is Uyttewaal dé smaakmaker in de professionele keuken. vindt u in de schappen van de betere horeca-groothandels

In 1929 begon de familie Uyttewaal in Ter Aar met het inleggen van augurken. Omringd door vruchtbare landbouwgronden was er volop aanvoer van verse groenten. Al snel werd het assortiment uitgebreid met producten zoals wortel, uitjes, bieten, selderie en rode kool.

De ambachtelijke producten van Uyttewaal worden nog steeds volgens het authentieke recept bereid onder auspiciën van het Duitse familiebedrijf Kühne. Het geheim van Uyttewaal is de ambachtelijke opgiet: speciaal ontwikkeld voor de professionele markt. 100% natuurazijn, zonder verdere toevoegingen. Door de natuurlijke smaak kunnen de producten van Uyttewaal naar eigen inzicht en receptuur verwerkt worden.

De Uyttewaal augurken, salades, uitjes en picalilly sluiten met bij-zonder weinig calorieën en geen kunstmatige conserveringsmiddelen perfect aan bij de trend naar gemak en gezond genieten.
Klaar voor de toekomst
Ondanks onze lange historie is Uyttewaal nog steeds bij de tijd, zoals de komst van nieuwe producten als pompoensalade bewijst.