You are here

The Veggie Company

Sinds 300 jaar

The Veggie Company

Sinds 300 jaar

Bij Kühne maken we vegetarische producten, al ver voordat ze een trend werden: sinds de oprichting van ons bedrijf in 1722. Ons jubileumjaar 2022 markeert de start van een nieuwe strategische koers die zich nog sterker op dit erfgoed focust:
Als "The Veggie Company" staan we voor innovatieve vegetarische producten met een unieke, overheerlijke smaak - én tevens voor duurzaam ondernemen. We nemen verantwoordelijkheid voor de mensen die met ons samenwerken, voor de wereld waarin we leven, en voor het welzijn op lange termijn.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een daadkrachtige "Kühne-houding" – toekomstgericht handelen, enthousiasme, vertrouwen, en tolerantie. Deze houding heeft ons al meer dan 10 generaties lang tot een succesvol onafhankelijk familiebedrijf gemaakt. En dat zal ook in de toekomst zo blijven.

Want we hebben ambitieuze plannen. We gaan de enkele producten die nog niet 100% plantaardig zijn aanpassen en onze clean label portefeuille uitbreiden. Teelt en productie moeten nog duurzamer worden. Verpakkingen moeten 100 % recycleerbaar worden.

En last but not least: ons doel is om hopelijk vooral één ding te bewerkstellingen: een eenvoudig, enthousiast "Hmmmmmm."