You are here

Bacon burger

Bacon burger

Knapperige sesamhamburgerbroodjes bedekt met de knoflooksaus. Belegd met sla, rundergehakt, sappig spek, plakjes tomaat en, natuurlijk, onze zoet zure Kühne Augurken Slices

Duur
ca. 35 Min.
Inspanning
Gemakkelijk

Ingrediënten voor 4 personen

  • Voor de hamburgers
  • 4sesambroodjes
  • 800 grundvleesgehakt
  • 2sneetjes toastbrood
  • 2ei (eren)
  • 1ui(en), fijngehakt
  • 8plakjes spek (in dunne plakjes gesneden)
  • 2grote vleestomaten
  • 1 pot Kühne Augurken Slices
  •  zout, peper
  • Voor de saus
  • 1 elMade For Meat MADE FOR MEAT BBQ Smoked Pepper
  • 1 elMade For Meat MADE FOR MEAT Black Garlic

De vermelde voedingswaarden zijn bij benadering en moeten als leidraad worden gelezen.

voorbereiding

Hak de ui fijn, snijd de vleestomaten in gelijkmatige, middelgrote plakjes en zet apart. 
Meng rundvleesgehakt met geweekt en uitgedrukt brood, eieren, de fijn in blokjes gesneden uien, zout en peper. Vorm dan platte "burgers" met natte handen. Bak de gemaakte "hamburgers" en de plakjes spek in een pan.  
Rooster de hamburgerbroodjes 1 min in een pan en leg ze vervolgens op een bord. Bestrooi de onderste helft met ongeveer 1 el knoflooksaus, met de salade, de burger, plakjes spek, plakjes tomaat en schijfjes augurk.  

Hak de ui fijn, snijd de vleestomaten in gelijkmatige, middelgrote plakjes en zet apart. 
Meng rundvleesgehakt met geweekt en uitgedrukt brood, eieren, de fijn in blokjes gesneden uien, zout en peper. Vorm dan platte "burgers" met natte handen. Bak de gemaakte "hamburgers" en de plakjes spek in een pan.  
Rooster de hamburgerbroodjes 1 min in een pan en leg ze vervolgens op een bord. Bestrooi de onderste helft met ongeveer 1 el knoflooksaus, met de salade, de burger, plakjes spek, plakjes tomaat en schijfjes augurk.  

Recipe search