You are here

Onze groenten In een oogopslag

Onze groenten

In een oogopslag

Over groenten

Ingelegde groenten zijn ingelegd in een gekookt pekelwater gemaakt van azijn met zout, specerijen, kruiden, natuurlijke smaakstoffen en suiker. In regio's waar het niet mogelijk was om het hele jaar door te oogsten vanwege klimatologische redenen waren tijdens de winter ingelegde groenten heel lang de belangrijkste bron van vitamines.

  • Met de hand geoogst en vers verwerkt

  • Gecertificeerde en goedgekeurde leveranciers van grondstoffen

Lokale verscheidenheid

Groenten die regionaal geteeld zijn, smaken beter, voorkomen een onnodige milieubelasting door transport en verleiden de consument tot het opnieuw ontdekken van de variatie in de seizoenswisselingen.

Het inlegvocht maakt het verschil

Onze groenten krijgen hun speciale smaak door een fijn, evenwichtig inlegvocht en geselecteerde ingrediënten. Een ervaring van bijna 300 jaar in het produceren van azijn is een verdere garantie voor de beste kwaliteit.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij onderhouden langdurige, nauwe relaties met onze boeren, van wie sommige al de 3e generatie zijn.

Oogsttijd

Verse feiten

Een groente met traditie

Groenten zitten in onze genen. Wij produceren bietjes, zilveruitjes en vele andere groenten al sinds 1950 met passie en topkwaliteit.

Een wortel als beloning

Beloon uzelf met een gezonde snack. Babyworteltjes zijn kort en stomp in vergelijking met normale wortels die langgerekt dun zijn.

Mixed Pickles

This side dish is originally from the East Indies, but today it is mainly popular in England and in North America. The name comes from mixed pickled gherkins.

Vijf per dag houdt de dokter uit het huis

Door vijf dagelijkse porties groenten te eten, wordt het lichaam voorzien van vitamines, mineralen en vezels en daarnaast secundaire plantaardige stoffen, waardoor ze een belangrijke bijdrage vormen voor een evenwichtig dieet.