Geroosterde sneetjes tarwebrood besmeerd met bramenjam, belegd met gesmolten zachte kaas en veldsla. Gegarneerd met verse bramen en pikante augurken-mosterdsaus van Kühne augurken en mosterd
De vermelde voedingswaarden zijn bij benadering en moeten als leidraad worden gelezen.
Giet voor de pittige saus water en azijn in een pan. Snijd de ui en doe de Kühne Augurken, samen met de kruiden, suiker, mosterd erbij. Breng al roerend aan de kook, dan koken op een matig vuur gedurende ongeveer 45 minuten met het deksel gesloten en laat afkoelen.
Rooster de sneetjes brood in een pan aan beide kanten en zet apart. Snijd de provolone in kleine stukjes, voeg toe aan de pan en smelt op een matig vuur.
Om te serveren de sneetjes brood royaal met bramenjam besmeren. Giet de gesmolten provolone er direct uit de hete pan overheen. Verdeel de veldsla er bovenop met de saus en garneer met verse bramen en tijm.
Tip:
Om tijd te besparen, kun je de pittige saus de dag ervóór of enkele dagen van tevoren bereiden en luchtdicht in een wekpot bewaren.