De vermelde voedingswaarden zijn bij benadering en moeten als leidraad worden gelezen.
Gebruiksvoorwerpen: barbecue (gas/kolen), mes, bord, aardappelschiller, zeef, kom, aluminiumfolie
Verwarm de barbecue tot ca. 200°C. Was de citroen in heet water en maak hem droog. Verwijder een deel van de schil met behulp van de dunschiller en pers het citroensap eruit. Was de rozemarijn en tijm, schud droog en druk stevig tegen een bord met een mes. Spoel de garnalen af en laat het overtollige water afdruipen. Meng de garnalen, citroenschil, rozemarijn, tijm en 100 ml olijfolie in een kom. Breng op smaak met peper. Laat ongeveer 30 minuten staan.
Serveer de biefstuk met garnalen, asperges en tomatensalade en serveer met Kühne MADE FOR MEAT Black Garlic Sauce.
Tip: Bij het persen van de kruiden komen de etherische oliën vrij waardoor de smaak wordt versterkt.