You are here

ONZE DIRECTIE HET BESTUUR

ONZE DIRECTIE

HET BESTUUR

Chief Executive Officer

Stefan Leitz

Chief Executive Officer

Als CEO is Stefan Leitz verantwoordelijk voor Carl Kühne KG (GmbH & Co.), een van de grootste Europese ondernemingen in delicatessen en azijn sinds 2013. Na werkzaam te zijn geweest voor Procter & Gamble, Wella – Gillette/Braun kwam Stefan Leitz in dienst bij Unilever. Daar bouwde hij een succesvolle carrière op als vice-president en algemeen directeur van klantontwikkeling Duitsland dankzij zijn vele jaren ervaring op nationaal en internationaal niveau.

Zijn motto: “Je lijkt op de geest, die je begrijpt.”

Lid van het bestuur/verkoop, retail

Volker Büttel

Lid van het bestuur/verkoop, retail

Volker Büttel is sinds 2013 lid van het bestuur van Carl Kühne KG (GmbH & Co.) en hij is verantwoordelijk voor de algemene verkoop in Duitsland en in het buitenland. Volker Büttel beschikt over uitgebreide ervaring in Europa en begon zijn carrière bij Unilever. Daarna was hij werkzaam voor Apollinaris en Coca-Cola waar hij eveneens managementposities bekleedde in marketing en verkoop.

Zijn motto: “De klant is de beste coach voor succes”.

LID VAN HET BESTUUR/LEVERINGSKETEN

Dr. Mike Eberle

LID VAN HET BESTUUR/LEVERINGSKETEN

Behaalde zijn doctoraat in chemie en begon zijn carrière bij de Unilever Group waar hij aan het hoofd stond van de delicatessenafdeling in Delft. Nadat hij voor Müller-Milch en de Radeberger Group had gewerkt, trad hij in 2015 in dienst van de delicatessen- en azijnproducent Carl Kühne KG (GmbH & Co.). Hij is lid van het bestuur en verantwoordelijk voor de leveringsketen.

Zijn motto: “Humor verbetert de intelligentie”.

Lid van het bestuur/Finance, controlling, IT

Henning Fastrich

Lid van het bestuur/Finance, controlling, IT

Na zijn studie in bedrijfskunde in Keulen begon hij zijn carrière bij Volkswagen Group waar hij ervaring opdeed in controlling. Hij werkt al sinds 1998 voor de middelgrote familieonderneming Carl Kühne KG (GmbH & Co.) en is verantwoordelijk voor de Finance/Controlling/IT-afdeling.

Zijn motto: “In den beginne was er het document, toen kwam het getal.”