You are here

ONZE DIRECTIE

Het bestuur

ONZE DIRECTIE

Het bestuur

Alexander Kühnen

MANAGING DIRECTOR (CHAIRMAN)

Alexander Kühnen is afgestudeerd in bedrijfskunde en blikt terug op een succesvolle nationale en internationale carrière in verkoop en marketing bij Unilever. Hij verwierf in zijn tijd als Customer Director uitgebreide verkoopexpertise en behaalde grote successen in marketing als Category Director voor de regio Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en vervolgens als Managing Director van Zwitserland. Sinds april 2019 nam hij de verantwoordelijkheid op zich voor de verkoop en marketing bij Kühne.

Lid van het bestuur/Finance en IT

Christian Strey

Lid van het bestuur/Finance en IT

Christian Strey werd op 1 november 2018 benoemd tot hoofd financiën en IT. Na zijn studie bedrijfskunde en het voltooien van de opleiding tot Chartered Financial Analyst (CFA), heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende beursgenoteerde ondernemingen en middelgrote ondernemingen. Als CFO met uitgebreide kennis van financiën, M&A en IT, verhuisde hij van de Stern-Wywiol-Gruppe naar de Hamburg Kühnehöfe.

Heiner Opdenfeld

LID VAN HET BESTUUR/LEVERINGSKETEN

Na een technische opleiding en een diploma in elektrotechniek, werkte Heiner Opdenfeld in multidisciplinaire organisaties, waarin zijn taken de strategische optimalisatie van hun wereldwijde sites omvatten. Hij heeft ervaring en expertise op het gebied van productie en fabrieksbeheer, planning, distributie, logistiek, klantenservice, productontwikkeling, contractlandbouw en inkoop. Nadat hij directeur van D/A/CH Operations bij Bonduelle GmbH was en wereldwijde end-to-end verantwoordelijkheid voor de regionale Freshness Division had, kwam hij bij Kühne in april 2019.
Hij is een grote salade fan en het liefst met onze frambozen vinaigrette van Enjoy.