Kook de linzen in kokend water gedurende ongeveer 15 minuten, blus ze onder koud water en breng ze op smaak met een beetje zout.
Schritt 2/4
Schil de wortel en snijd hem in smalle reepjes. Maak de bloemkool schoon, verwijder de stronk, verdeel in roosjes en snijd in plakjes. Halveer de avocado, haal de pit eruit, schillen en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Hak de peterselie, Kühne Zilveruien afgieten.
Schritt 3/4
Snijd spek in blokjes, doe in een hete pan en bak ze knapperig. Bak de bloemkool in ruim vet ongeveer 2 minuten van alle kanten goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
Schritt 4/4
Schik linzen in kommen. Drapeer de wortelen, bloemkool, avocado en Kühne Zilverenuien daarop. Verwarm de Kühne Piccalilly in een pan en giet over de kom. Garneer met peterselie, walnoten en spek.