You are here

ONZE WAARDEN

Daar staan we voor

ONZE WAARDEN

Daar staan we voor

ONZE VISIE

ONZE MISSIE

Kühne is niet alleen onze naam, maar ook onze missie: ”Sei Kühn” (Wees stoutmoedig): consequenter, onafhankelijker, gretiger, hartelijker, duurzamer in alles wat we doen. Daarom is onze doelstelling minstens zo stoutmoedig: wij willen winnen en de “nummer 1” zijn - met professionaliteit, hart en ziel en plezier.

Met onze geheel eigen mix van productinnovaties en vele jaren familietraditie bieden wij de markt doorslaggevende impulsen. Wij richten ons op een onafgebroken, duurzame groei en dagen de status quo uit. Uitgangspunten zijn voor ons altijd onze consumenten en klanten – zodat wij onze visie kunnen vervullen op basis van relevante en aantrekkelijke producten en diensten: «Geen keuken zonder Kühne.»

CONSEQUENT

Wij stralen een ”Wij kunnen het”-houding uit, zijn snel en ondernemend. Wij houden ons aan onze beloftes – onderling en tegenover onze consumenten en zakelijke partners.

ONAFHANKELIJK

Wij bieden ruimte voor beslissingen en stimuleren eigen initiatieven. Als familieonderneming zijn wij sinds 1722 onafhankelijk en zullen dat ook in de toekomst blijven.

GRETIG

Wij willen winnen en de “nummer 1” zijn - met professionaliteit, hart en ziel en plezier. Wij richten ons op een onafgebroken, duurzame groei en dagen de status quo uit.

HARTELIJK

Onze unieke Kühne-cultuur completeert onze wil tot slagen. Dat houdt in: eerlijk zijn, authentiek blijven en menselijk handelen. Onderling zijn wij respectvol, waarderend en staan we open voor nieuwe dingen.

DUURZAAM

Wij aanvaarden onze verantwoordelijkheid voor ons handelen en onze resultaten ten opzichte van de medewerkers en daarnaast het milieu en de maatschappij.

Kwaliteit

KÜHNE-KWALITEIT, DAT SMAAKT

De Kühne-kwaliteit is onze belofte aan onze klanten en de grondgedachte van ons handelen in alle sectoren. Om de continu hoge kwaliteit van producten en processen te kunnen garanderen, werken wij volgens strenge richtlijnen met een onafgebroken kwaliteitsborgingssysteem.

Een van de belangrijkste geheimen van ons succes is onze hoge kwaliteitseis. Die begint niet pas bij de verwerking, maar al veel vroeger bij de keuze van de grondstoffen en de leveranciers. Alleen de beste ingrediënten uit merendeels gecontroleerde contractteelt worden met grote zorg verwerkt en met behoedzame processen houdbaar gemaakt. Dat wordt aangevuld door onze onmiskenbare recepten, die de typische verfijnd-pittige Kühne-smaak bepalen. Of het nu de handgeselecteerde augurken, de knapperig-vers geoogste kool, de romige geroerde dressing of de biologisch geproduceerde azijn is – voor de goede smaak gebruiken wij alleen de beste ingrediënten.

Onze kwaliteitscertificaten kunt u als PDF-bestand downloaden.

Bio-certificaat