You are here

VOEDING

PLEZIER IN EVENWICHTIG GENIETEN

VOEDING

PLEZIER IN EVENWICHTIG GENIETEN

UIT LIEFDE VOOR GOED ETEN

Een evenwichtige en bewuste voeding is van groot belang voor de gezondheid en de prestaties van de mens. Met name plantaardige levensmiddelen hebben een positief effect op de gezondheid en ondersteunen een duurzame voedingswijze. Bij Kühne horen een evenwichtige voeding met genot en plezier in eten gewoon bij elkaar en wij richten ons met onze producten op het welzijn van de consumenten. Met onze marktbelofte “Gewoon goed eten” komen we deze claim na en begeleiden onze consumenten gedurende het dagelijkse leven.

Onze producten, onze verantwoording

Het is onze missie om met onze producten een nut voor onze consumenten te creëren. Met behulp van continue trend- en verbruikersonderzoeken, evenals productgerelateerd onderzoek en ontwikkeling ontwikkelen wij zo verbruikerrelevante producten resp. passen bestaande producten aan veranderende consumentenbehoeften aan. Het is voor ons met name belangrijk om onze consumenten vanaf het begin bij de ontwikkeling van onze producten te betrekken. Voor de continue verbetering van onze producten leren wij uit de feedback van consumenten en houden ook rekening met voedingsaspecten voor een optimale voeding. Verder werken wij samen met onderzoeksinstellingen om de kwaliteit van onze producten continu - ook vanuit wetenschappelijk perspectief - voor onze klanten verder te optimaliseren.

Weten wat de herkomst is

Eerlijkheid is voor ons als familiebedrijf zeer belangrijk. Daarom vindt u op al onze producten een uitvoerige etikettering van de voedingswaarden waarmee onze klanten eenvoudig en snel over alle informatie over de ingrediënten van onze producten beschikken. Bovendien kan in de GDA-gegevens op de voorzijde van de verpakking een richtwaarde worden bepaald in hoeverre een portie van ons product bijdraagt tot de dagelijkse voeding. QR-codes op onze verpakkingen bieden extra informatie, recepten en verdere suggesties.

Onze bijdrage voor uw welzijn

De basis voor genieten en plezier in eten wordt gevormd door de hoge kwaliteit van de grondstoffen volgens de Kühne-kwaliteitsnormen. Een professioneel kwaliteitsmanagement is voor ons een vanzelfsprekendheid en loopt als een rode draad door de gehele waardeketen van onze onderneming. Dat begint al bij de zorgvuldige selectie van onze leveranciers, van wie de grondstoffen vervolgens tijdens uitvoerige ontvangstcontroles op hoogwaardige kwaliteit worden getest en pas na bevestiging worden vrijgegeven voor productie. Al onze producten worden in de eindproductcontrole nogmaals gecontroleerd, voordat ze onze vestigingen verlaten. Deze worden natuurlijk continu door onafhankelijke auditbedrijven en door onze partners zelf bewaakt, zodat alle productievestigingen gecertificeerd zijn volgens IFS 6.